קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

Bengaladumpa Vepudu (מוקפץ תפוחי אדמה)

Bengaladumpa Vepudu (מוקפץ תפוחי אדמה)
Bengaladumpa Vepudu (מוקפץ תפוחי אדמה) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן בישול, פלפל טחון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די טוב. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה. מטגנים את פלפלים צ ' ילה אדומים יבשים, זרעי כמון, דאל אוראד, זרעי חרדל בשמן החם עד הזרעים מתחילים להתיז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום מיובשפלפל צ ' ילי אדום מיובש
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אורד דאלאורד דאל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את עלי הקארי וממשיכים לבשל עוד 30 שניות. מערבבים את תפוחי האדמה לתוך התערובת. מתבלים במלח. מבשלים ומערבבים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מפזרים את הפלפל האדום ואבקת כמון על תפוחי האדמה; מבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)