Bengaladumpa Vepudu (מוקפץ תפוחי אדמה) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן בישול, פלפל טחון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די טוב. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה. מטגנים את פלפלים צ ' ילה אדומים יבשים, זרעי כמון, דאל אוראד, זרעי חרדל בשמן החם עד הזרעים מתחילים להתיז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום מיובש
לתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אורד דאל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את עלי הקארי וממשיכים לבשל עוד 30 שניות. מערבבים את תפוחי האדמה לתוך התערובת. מתבלים במלח. מבשלים ומערבבים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מפזרים את הפלפל האדום ואבקת כמון על תפוחי האדמה; מבשלים עוד 2 עד 3 דקות.