BLTs סלמון פתוח פנים
BLTs סלמון פתוח פנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בייקון מבושל מראש, עגבניות, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון עם פנים פתוחות BLTs אבוקדו, עגבניות צלויות עם פנים פתוחות, ו פימיאנטו גבינה עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
פרוסות בייקון במיקרוגל על פי הוראות החבילה; להפריש.
בעוד בייקון מבשל, מפזרים דגים עם 1/8 כפית פלפל.
מניחים דגים, צד העור למטה, על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. מטגנים 10 עד 13 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר את העור מן הדגים, לחתוך דגים לחתיכות.
בעוד דגים מבשלים, לשלב מיונז, מיץ לימון, שמיר, ונותר 1/8 פלפל כפית.
מורחים 1 כף מיונז שמיר על כל פרוסת לחם צרפתית; למעלה עם עלה חסה 1, 2 חצאים עגבניות, 2 פרוסות בייקון, ורבע מחתיכות סלמון.
טפטוף שנותר שמיר מיונז באופן שווה על כל כריך.
מגישים עם: סלט עגבניות ומלפפון
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.