Bucatini Fra Diavolo מ'פראני'ס
Bucatini Fra Diavolo מ ' פראני של נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפל טרי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza, Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ו ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מאוד (או תנור הולנדי), לחמם את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני וזהב, כ 3 דקות.
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי ומבשלים עוד 30 שניות.
מוסיפים את מחית העגבניות, מתבלים במלח לפי הטעם ומבשלים עד שהשמן מפריד, מוצקי העגבניות מתחילים לטגן, והרוטב התעבה, בין 10 ל-12 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים מלוחים היטב, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד 2 דקות ביישן של אל דנטה; לנקז.
לזרוק את bucatini למחבת עם רוטב עגבניות, עשבי תיבול, חמאה. מבשלים מעל חום בינוני עד הפסטה היא רק אל דנטה, 1 עד 2 דקות. מוסיפים את הפרמזן-רג ' יאנו ופלפל, מוסיפים עוד מים אם הרוטב נראה יבש.
מחלקים את הפסטה בין צלחות בודדות או קערות ולסיים כל אחד עם 2 כפיות או יותר פקורינו רומאנו טפטוף של שמן זית.