Buchtel (לחמניות מתוקות בסגנון אוסטרי)
צריך מנה צמחונית בצד? Buchtel (לחמניות מתוקות בסגנון אוסטרי) יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחמניות טחנת רוח מלאות פירות, Tafelspitz (בשר מבושל בסגנון אוסטרי), ו סטייק בסגנון אוסטרי עם סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים, 2 כפות סוכר ומים בקערה ומערבבים לשלב. להפריש ולחכות שמרים להתחיל בועה. לאחר השמרים הופעל לשלב תערובת שמרים עם חלב, חמאה, ביצה מוכה ומערבבים היטב.
להקציף יחד 3 כוסות וסוכר הנותרים.
יוצקים תערובת שמרים על קמח ומערבבים עם כף עץ עד צורות הבצק. המשיכו ללוש בידיים, מוסיפים את הקמח הנותר לפי הצורך עד שהבצק מתאחד וכבר לא נדבק לידיים. המשך ללוש עוד 10 דקות. מכסים את הבצק במגבת מטבח נקייה ועוזבים לעלות במקום חם עד להכפיל את גודלו, כ -2 שעות.
לאחר הבצק הוכפל בגודל אגרוף אותו ולהפוך אותו על משטח מקומח. לטפוח לתוך מלבן גדול ולחלק ל 8 חתיכות שוות. הקש כל חתיכה לתוך מלבן 3 על ידי 5 אינץ'.
מניחים 1 כף שימורי פירות במרכז ואז לאסוף את הבצק סביב השמורה צובט את קצות הבצק יחד כדי לאטום. חזור עם הבצק שנותר וריבות.
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
מקום מלא buchtel לתוך מחבת כיכר חמאה 9 על ידי 5 אינץ ' בשתי שורות של ארבע ולתת לעלות במקום חם במשך 30 דקות (buchtel יהיה לדחוף אחד נגד השני).
מברשת buchtel עם ביצה מוכה, ואז לאפות buchtel עד חום עמוק מבושל דרך, על 1 שעה.
הסר מהתנור ומניח על מדף קירור. אפשר להתקרר לפחות 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.