צריך מנה עיקרית ללא חלב? Cacciatore העוף של קית יאנג יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 1442 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 102 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אורגנו, פלפלים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו איך להכין עוף חום צלוי (ואהבה צעירה בקיץ), Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף Mac (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הקמח בצלחת רדודה ומעילים את חתיכות העוף, מתנערים כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את העוף בקבוצות ומטגנים עד חום זהוב מכל הצדדים. כאשר כל העוף כבר מבושל, לשים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עד שהוא הופך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את הפטריות ו לטגן במשך 5 עד 7 דקות, עד שהם משחררים את רוב הנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים את הבצל ואת הפלפלים והטוגנים עד שהירקות רכים, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
הוסף את היין ולתת להפחית בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את מרק העוף, עגבניות, פלפל אדום מרוסק, אורגנו מלח ורסק עגבניות. להחזיר את העוף לסיר ולהביא את הנוזל לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להנמיך את החום ומבשלים במשך 30 עד 45 דקות. מערבבים בזיליקום טרי רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מנה זו הולכת טוב עם כל פסטה או אורז וטעם אפילו טוב יותר למחרת.