קושימומחה
מוכן ב74 שעות
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

Canelés (Cannelés) de Bordeaux

Canelés (Cannelés) de Bordeaux
מתכון Canelés (Cannelés) דה בורדו יכול להתבצע בסביבות 74 שעות. והוא מספק כ 12 מנות . המתכון הזה הוא לא כל כך בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגדיל את הציון. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. אם יש לך מלח, דונג, סוכר קונדיטור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Canelés (Cannelés) דה בורדו, Canneles De Bordeo, ו מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain.

הוראות

1
3 ימים לפני האפייה: בסיר בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, לטאטא יחד את החלב ואת תרמיל שעועית וניל וזרעים. מביאים את החלב רק בקושי לרתיחה; לכבות את החום כאשר הקצוות מתחילים לבעבע. אפשר לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר אותו מיכל אטום למקום במקרר (תרמיל, וכל) לתלול בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
מניחים את הביצים והחלמונים בקערה ולשבור את החלמונים עם מזלג, לא לטאטא אותם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את החמאה המומסת, מערבבים בעדינות עם מזלג רק כדי לשלב, ומניחים בצד. בקערה גדולה, לנפות יחד את החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים מסננת על הקערה, ושופכים את החלב הספוג דרך המסננת; משליכים את התרמיל מפול הוניל. לחץ על תערובת הביצים דרך המסננת עם מרית גומי, ולאחר מכן להוסיף את הרום לקערה. מערבבים בעדינות את הבלילה עם מרית; להימנע משילוב אוויר. לשטוף ולייבש את המסננת, ואז לדחוף את הבלילה דרך מסננת עם מרית גומי. לכסות את הבלילה ולאפשר לו לנוח במקרר במשך 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
3 שעות לפני האפייה: הגדר את התנור ל 177° ומניח את המתכת (נחושת או אלומיניום) canelé תבניות בפנים במשך 10 דקות. בעוד התבניות הם חימום, למקם את דונג פלסטיק, מיכל בטוח במיקרוגל מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, מסתחרר בכל פעם, עד שעוות דבורים הוא מלא liquified.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את החמאה והמיקרוגל עד שהוא נמס לחלוטין, ואז מערבבים עד שיש לך פתרון של חמאה ושעוות דבורים. (זה יכול להיעשות גם על הכיריים בסיר, אבל ניקוי דבורים מן הסירים היא פעילות דוחה, באמצעות מיקרוגל מומלץ מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
הסר את התבניות מהתנור ולאפשר להם להתקרר לרגע אחד. הגדר מתלה קירור עם לעטוף פלסטיק מתחת. לתפוס את התבניות אחד בכל פעם עם מלקחיים, מעיל את הקרביים של התבניות עם תערובת שעווה באמצעות מברשת מאפה (סיליקון מומלץ, תצטרך להרתיח את מברשת מאפה כדי לקבל את השעווה מאוחר יותר) ואז להפוך את התבניות על גבי מתלה הקירור ולאפשר את השעווה עודף לטפטף. לאחר השעווה התקררה בחזרה אטום, למקם את התבניות במקפיא במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מברשת מאפהמברשת מאפה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
ברגע שהגיע הזמן לאפות: להגדיר אבן אפייה על המדף התחתון של התנור ולהניח מגש גיליון על גבי. מחממים את התנור ל 260°. כאשר התנור מוכן, להסיר את התבניות מהמקפיא ולמלא אותם כמעט עד למעלה, משאיר סנטימטר של מקום בחלק העליון של התבניות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר את מגש הסדין שחומם מראש מהתנור, קו עם קלף, ולאחר מכן מניחים את התבניות המלאות על המגש המחומם,מרווחים אותם באופן שווה ורחוק.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מניחים את מגש התבניות על האבן בתנור, וצופים בו בזהירות במשך 30 הדקות הראשונות של האפייה. הקאנלה יתחיל לבעבע, ואז יעלה מתוך התבניות. כאשר הם עולים יותר מסנטימטר אחד מעל שולי התבנית, להשתמש מלקחיים כדי להסיר את התבנית ולאפשר canelé לשקוע כל הדרך חזרה לתוך התבנית, ואז להחזיר אותו לתנור. יהיה עליך לעשות זאת עבור הראשון 30-45 דקות של אפייה, עד שתבחין כי canelé פיתחו עור חיצוני שטח נוצר בין התבנית ואת canelé על כל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לאחר שזה קרה, זרוק את הטמפרטורה של התנור ל 204° ולאפשר את canelé לסיים את האפייה, כ 45 דקות יותר (אין זמן מדויק, שכן הטמפרטורה השתנתה כל כך הרבה עם התנור נפתח ונסגר ואת canelé לבלות זמן, לפי הצורך, מהתנור). לצפות את צמרות לחלוטין להפוך חום זהוב עמוק בועה (זה החמאה בבלילה) סביב הקצוות באמצע. כאשר הצבע הרצוי מושגת על צמרות, להסיר אחד מהתנור באמצעות מלקחיים כדי לבדוק. לאפשר לו להתקרר במשך כמה דקות, ולאחר מכן להפוך את התבנית על מדף הקירור. אם אתה מרוצה עם צבע של canelé, ולאחר מכן להסיר את השאר מהתנור ולאפשר להם להתקרר במשך כמה דקות לפני החשיפה. אם אתה לא, להחזיר את canelé לתבנית שלה ולאפות את האצווה עוד. Canelé צריך להתקרר על המדף במשך 30 דקות לפני האוכל, והם הטובים ביותר אם נצרך לא יותר מ 5 שעות לאחר האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת