Carne Adobada: סטייק אדובו-במרינדה צלוי חצאית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 451 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 44 אוהדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו סטייק חצאית, שיני שום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו Carne Adobada: סטייק אדובו-חצאית במרינדה בגריל, סטייק חצאית במרינדה צלויה, ו סטייק חצאית במרינדה מוג'ו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת comal, מחבת, או מחבת כבדה על אש בינונית-נמוכה, וצולים את הצ 'ילי 2 או 3 בכל פעם, הופכים אותם ולוחצים עליהם עם מלקחיים לעתים קרובות, עד הצ' ילי הם ריחניים, על 1 דקה לכל אצווה. משרים את הצ ' ילי במספיק מים קרים כדי לכסות עד שהם רכים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
לנקז ולהשליך את המים השריית.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
שים את החומץ והבירה בצנצנת הבלנדר עם צ ' ילי ושאר מרכיבי adobo. להתמזג עד חלקה, לפחות 3 דקות, הוספת קצת מים במידת הצורך פירה. אם אתה אוהב מרקם משיי, חלק, מסננים את adobo דרך מסננת רשת בינונית. מניחים בצד 1/2 כוס אדובו כדי להשרות את הסטייק, ולשמור את השאר במיכל אטום במקרר במשך עד חמישה ימים או במקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
6 סטייקים של 8 אונקיות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
ללטף את הסטייקים להתייבש, לתבל אותם במלח, ואז לצפות אותם בנדיבות עם adobo.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
תן להם להשרות במקרר במשך 1 עד 2 שעות.
3
מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה. שמן קלות את מחבת הגריל או הגריל ומבשלים את הסטייקים, 3 עד 5 דקות בכל צד עבור מדיום-רייר, בהתאם לעוביהם.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.