Carne asada con Mojo (בשר בקר בגריל עם מרינדה כתום חמוץ)
המתכון Carne asada con Mojo (בשר בקר בגריל עם מרינדה כתום חמוץ) יכול לספק את התשוקה שלך בדרום אמריקה בסביבות 30 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . במנה עיקרית זו יש 400 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, שיני שום, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מרינדה קרם אסדה הטובה ביותר אי פעם, No-Marinade Carne Asada, ו קוקה קולה קרם אסדה מרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ תפוזים, בירה, שמן, מיץ ליים, מלח, פלפל, אורגנו, שום, עלי דפנה ורוזמרין בכוס 9 - by 13-in. צלחת אפייה.
מוסיפים חצאים כתומים, בצל וסטייק ומערבבים עם הידיים למעייל באופן שווה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה, או צמרמורת, מכוסה, 2 שעות (כבר לא, או הדרים יהיה "לבשל" את הבשר), הפיכת בשר מדי פעם.
מחממים גריל גבוה מאוד (550 עד 650). להשליך רוזמרין, עלי דפנה, חצאים כתומים.
מסננים בשר ובצל. לשים בצל על גיליון כפול של רדיד ולהפוך את הקצוות רק קצת כדי להפוך רדוד 6-by 9-in. מיכל.
בצלים גריל על נייר, ערבוב מדי פעם עם מלקחיים, עד הקצוות להתחיל char, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים סטייק לגריל ומבשלים, פונים פעם אחת, עד משחימים היטב ועשה כמו שאתה אוהב, 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
להעביר סטייק ובצל ללוח; פרוסת סטייק.
מגישים עם טורטיות, ממרח אבוקדו, ורוטב חם.
* חם ישירות על הגריל רק עד חם, מפנה פעם אחת; מחסנית לעטוף במגבת.