קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

Chard שוויצרי בסגנון איטלקי

Chard שוויצרי בסגנון איטלקי
Chard שוויצרי בסגנון איטלקי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 162 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם מים, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סגנון איטלקי Chard שוויצרי, לזניה מנגולד & נקניק איטלקי שוויצרי, ו לזניה מנגולד שוויצרי אישי ונקניק איטלקי.

הוראות

1
לשטוף את chard שוויצרי לחתוך לרצועות 1 אינץ'. להפריד את החלקים גבעול עבה וקשה מן רצועות עלי העליון.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
2
להביא את המים 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מבשלים את מקטעי הגבעול במים רותחים המלוחים במשך 2 דקות. מערבבים את רצועות העלים ומבשלים עד העלים הם נבולים ואת הגבעולים הם מזלג מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
לנקז ולהניח בצד.
5
מחממים את שמן הזית, השום והפלפל האדום במחבת גדולה מעל חום בינוני עד ארומטי, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את chard שוויצרי מנוקז, לבשל ומערבבים במשך 2 דקות; העונה עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
מלחמלח