Chard שוויצרי בסגנון איטלקי
Chard שוויצרי בסגנון איטלקי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 162 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם מים, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סגנון איטלקי Chard שוויצרי, לזניה מנגולד & נקניק איטלקי שוויצרי, ו לזניה מנגולד שוויצרי אישי ונקניק איטלקי.
הוראות
לשטוף את chard שוויצרי לחתוך לרצועות 1 אינץ'. להפריד את החלקים גבעול עבה וקשה מן רצועות עלי העליון.
להביא את המים 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול.
מבשלים את מקטעי הגבעול במים רותחים המלוחים במשך 2 דקות. מערבבים את רצועות העלים ומבשלים עד העלים הם נבולים ואת הגבעולים הם מזלג מכרז, על 6 דקות.
מחממים את שמן הזית, השום והפלפל האדום במחבת גדולה מעל חום בינוני עד ארומטי, כ -3 דקות.
מוסיפים את chard שוויצרי מנוקז, לבשל ומערבבים במשך 2 דקות; העונה עם מלח לפי הטעם.