Chard שוויצרי עם תפוחים פריך
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? Chard שוויצרי עם תפוחים פריך יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, קוקוס aminos, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Chard שוויצרי שמנת עם פירורי לחם פריך, Chard שוויצרי לחמניות שאלוט פריך עם כוסברה Raita, ו Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ושופכים מספיק מים חמים עליהם רק כדי בקושי לכסות. תניח בצד.
חותכים את הגבעולים הנחה של chard. לקצץ ולהשליך את תחתית הגבעולים אם הם יבשים, וקוצצים את הגבעולים לפרוסות 1/4 אינץ'. תניח בצד את הגבעולים החתוכים.
חותכים את העלים לחצי לאורכו ולאחר מכן לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'. שמור את העלים פרוסים נפרדים מן הגבעולים.
מחממים תנור הולנדי עמוק ולא מקל או ווק.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים חום. (במידת הצורך, להוסיף מים כף בכל פעם כדי למנוע דבק.)
מוסיפים את הגבעולים סלק תפוחים ומבשלים עוד 2 דקות.
מסננים את הצימוקים, שומרים את המים.
מוסיפים את הצימוקים ואת עלי סלק למחבת ומערבבים היטב.
מוסיפים 1 כף של מי הצימוקים למחבת ומכסים בחוזקה. ערבוב כל דקה או שתיים, לבשל עד chard הוא רך, על 6 דקות.
הסר את המכסה ומבשל בקצרה כדי להרתיח את כל לחות עודפת.
הסר מהחום, מערבבים ברוטב סויה וחומץ תפוחים, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.