קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

Chard שוויצרי עם תפוחים פריך

Chard שוויצרי עם תפוחים פריך
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? Chard שוויצרי עם תפוחים פריך יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, קוקוס aminos, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Chard שוויצרי שמנת עם פירורי לחם פריך, Chard שוויצרי לחמניות שאלוט פריך עם כוסברה Raita, ו Chard שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ושופכים מספיק מים חמים עליהם רק כדי בקושי לכסות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
חותכים את הגבעולים הנחה של chard. לקצץ ולהשליך את תחתית הגבעולים אם הם יבשים, וקוצצים את הגבעולים לפרוסות 1/4 אינץ'. תניח בצד את הגבעולים החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
3
חותכים את העלים לחצי לאורכו ולאחר מכן לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'. שמור את העלים פרוסים נפרדים מן הגבעולים.
4
מחממים תנור הולנדי עמוק ולא מקל או ווק.
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים חום. (במידת הצורך, להוסיף מים כף בכל פעם כדי למנוע דבק.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6
מוסיפים את הגבעולים סלק תפוחים ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
Chard שוויצריChard שוויצרי
7
מסננים את הצימוקים, שומרים את המים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8
מוסיפים את הצימוקים ואת עלי סלק למחבת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים 1 כף של מי הצימוקים למחבת ומכסים בחוזקה. ערבוב כל דקה או שתיים, לבשל עד chard הוא רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
Chard שוויצריChard שוויצרי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר את המכסה ומבשל בקצרה כדי להרתיח את כל לחות עודפת.
11
הסר מהחום, מערבבים ברוטב סויה וחומץ תפוחים, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
12
מגישים חם.