קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Clemenceau'd Shrimp from'Treme

Clemenceau'd Shrimp from'Treme
מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שמן זית, שום, אפונה מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Delmonico עוף Clemenceau, Creole Succotash from ' Treme, ו שיבולת שועל ופרפאי פירות יער טריים עם קרם שנטילי מ ' Treme (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. לקלף ולאכול את השרימפס, לוודא לשמור על הראשים מחוברים. מסדרים את השרימפס הקלוף בשכבה אחת על גיליון האפייה מוכן, מכסים בניילון נצמד, ולשמור בקירור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מחממים את התנור ל 177°. לשפשף את תפוחי האדמה (אבל לא לקלף), לטפוח יבש, ומניחים אותם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות לערבב היטב מעיל באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
5
מורחים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת. פזר את ענפי הקורנית ושום כתוש על גבי. צולים עד למכרז, 25 עד 30 דקות. (תפוחי האדמה יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. בעוד המים הוא חימום, להכין אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח, ולאחר מכן הוספת מספיק מים רק כדי לכסות את הקרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את האפונה למים רותחים ו blanch רק עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מסננים את האפונה ומיד לצלול אותם לאמבט הקרח כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם. באמצעות כפית מחוררת, להסיר אותם מהאמבט קרח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
באמצעות microplane או החורים הקטנים ביותר על פומפיה תיבת, דק לגרר את גרידת לימון. שים בצד את ההתלהבות. באמצעות סכין חיתוך חדה, להסיר את עורות הלימונים ולהשליך. מעל קערה קטנה, העליון את הלימונים על ידי חיתוך בעדינות בין כל קטע כדי להסיר את הבשר, לתת את הקטעים ליפול לתוך הקערה כמו שאתה עובד. לסחוט את הקליפות ואת עיסת מעל עליונות לימון כדי לחלץ כל מיץ שנותר, ולהשליך את הקליפות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
להביא 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר קטן להגדיר על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך לטאטא בחמאה הקרה, 1 כף בכל פעם, עד שכל החמאה נמסה וצורות רוטב emulsified מלא. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
12
אם תפוחי האדמה היו מבושלים מראש, לחמם אותם מחדש בתנור 177°.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מניחים את אפונה הצמד סוכר מבושל בסיר בינוני עם 2 כפות מים וחום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מתבלים במלח ופלפל. כפית 2 כפות של רוטב חמאה על האפונה ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
15
הסר את מגש השרימפס מהמקרר. מחלקים את שמן קנולה בין 2 מחבת nonstick גדולה וחום מעל חום בינוני גבוה. (לחלופין, אתה יכול לבשל את השרימפס במחבת 1 אבל ב 2 קבוצות; מה שחשוב הוא להימנע צפיפות במחבת.) מתבלים את השרימפס משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הוסף את החסילון למחבתות חמות לצרוב עד שהחסילון מתחיל להפוך אטום, 1 ל 1 1/2 דקות. הפעל את השרימפס ולהמשיך לבשל רק עד מבושל דרך, 1 עד 1 1/2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
17
מסדרים את תפוחי האדמה וכפית של אפונה הצמד סוכר במרכז של כל אחד משש צלחות גדולות, יחד עם 3 או 4 שרימפס. מערבבים את קטעי הלימון, גרידה ומיץ לתוך רוטב החמאה וכפית את הרוטב שוב ושוב סביב השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
18
הגישו מיד.