Coffeecake מערבולת קינמון
Coffeecake מערבולת קינמון הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, כשר, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו אוכמניות קינמון מערבולת פירור Coffeecake, אוכמניות קינמון מערבולת פירור Coffeecake, ו מערבולת תאנה Coffeecake (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. משמנים מחבת כיכר בגודל 9x5x3 אינץ ' בצדדים ובתחתית. תניח בצד.
שלב 1/2 כוס חמאה עם סוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד. לנצח על מהירות בינונית עד מוקרם יחד על 3 עד 4 דקות עד חלקה ורך.
מוסיפים את הביצים אחד אחד, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הוניל, מכים היטב.
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
עם מערבל לעמוד על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח קצת בכל פעם, לסירוגין עם החלב. אל תערבבי יותר מדי.
בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד את כל החומרים הממלאים.
מורחים מילוי על הבלילה; יוצקים הנותרים מחצית הבלילה מעל מילוי.
בקערה קטנה אחרת, מערבבים יחד מרכיבים לציפוי.
אופים 50 עד 60 דקות או עד העליון הוא חום זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל. לשחרר צדדים של כיכר מן המחבת; להסיר מן המחבת במקום על מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות לפני חיתוך.