Cranberry-Apple פריך עם ציפוי Streusel שיבולת שועל
פריכת אוכמניות ותפוח עם ציפוי שיבולת שועל Streusel עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל מטרה קמח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: תפוח-Cranberry Crisp with Polenta Streusel Topping, פריך תפוחים קל עם Streusel שיבולת שועל, ו תפוח, אגס, חמוציות פריך עם ציפוי Gingersnap.
הוראות
מערבבים סוכר חום, שיבולת שועל, קמח, ומלח בקערה גדולה; לזרוק להתמזג.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת מתאחדת בגושים לחים. כיסוי; צמרמורת בעת הכנת מילוי. (ציפוי יכול להיות מוכן 1 יום קדימה; לשמור מקורר.)
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מערבבים חמוציות, תפוחים, סוכר, ומיץ תפוחים בסיר גדול כבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. מרתיחים עד חמוציות רכות ומיצים מתעבים מעט, על 5 דקות.
אופים פריך עד מילוי בועות עבה ציפוי הוא חום פריך ועמוק זהוב, כ 40 דקות.