אם יש לך גבינת שמנת, סוכר, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פיצה פירות, פיצה פירות, ו פיצה פירות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס בקלילות מחבת פיצה עגולה 12 אינץ ' עם תרסיס בישול בטעם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
תנור
2
מערבבים קמח וסוכר ' קונדיטורים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
חותכים בחמאה עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. לחץ לתוך מחבת פיצה מוכן לעשות קרום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
בלנדר
סכין
4
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה מאוד, 12 עד 15 דקות. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
5
לנצח גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר לבן, תמצית שקדים עד חלקה; להפיץ על קרום מקורר לחלוטין. מסדרים תותים, אוכמניות, וקיווי דקורטיבי על תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
גבינת שמנת
תותים
אוכמניות
סוכר מגורען
קרום
קיווי
6
מערבבים מיץ אננס, 1/2 כוס סוכר לבן, קורנפלור, ומיץ לימון בסיר עד חלקה; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד מעובה, על 2 דקות. קריר מעט רסס על פירות. מקררים עד שמצוננים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.