קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

העוף אלפרדו של קים

העוף אלפרדו של קים
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . אם יש לכם גבינת פרמזן, אפונה, שום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: עוף עניבת פרפר אלפרדו, סיר אחד עוף אלפרדו, ו עוף אלפרדו.

הוראות

1
במחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, שמן זית חום שום לטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים עוף, פלפל ותבלינים איטלקיים, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
3
בקערה בינונית, מערבבים יחד מרק בצל, מרק פטריות שמנת, חלב ומים.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הוסף לתערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
5
מוסיפים אפונה ופרמזן עוף, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
עוף שלםעוף שלם
אפונהאפונה
6
בעוד הרוטב הוא רותח, להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. לזרוק פסטה עם רוטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo