עוף אלפרדו
עוף אלפרדו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם ברוקולי, קישואים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו עוף עניבת פרפר אלפרדו, סיר אחד עוף אלפרדו, ו עוף אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; מסננים.
בזמן שפסטה מתבשלת, ממיסים גבינת שמנת וחמאה במחבת על אש נמוכה. מערבבים עד חלקה. מערבבים בחלב, ומתבלים באבקת שום, מלח ופלפל. מבשלים במשך 3 דקות, או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.
מערבבים בעוף, ברוקולי, קישואים ופלפל אדום. מבשלים 3 דקות מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות, או עד ירקות רכים.