רוטב ג'יבלט יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. אם יש לכם פלפל, ביצים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 150 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. נסו Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוצצים את הקרביים ואת הבשר שהוסר מהצוואר. באמצעות סיר, להביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הקרביים, קוביות מרק, תיבול עופות ומילוי גולמי לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
קוביית מרק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3
בקערה נפרדת, מערבבים את עמילן התירס והמים, ומוסיפים למניה הרותחת, תוך ערבוב מתמיד. להפחית את החום ולהמשיך לבשל במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את המלח והפלפל, לפי הטעם, ומוסיפים את הביצה המבושלת הפרוסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בקערה גדולה, משלבים לחם תירס מתפורר, פרוסות לחם לבן מיובש, ומלחנים, ומערבבים יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קרקרים מלוחים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
במחבת גדולה, לטגן את הסלרי קצוץ ובצל בחמאה עד שקוף, כ 5 עד 10 דקות.