Gravad Max של נהר קוטג'(מקרל Gravlax)
לך לחנות ותביא סוכר חום, חומץ יין, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Gravad Laks (Aka Gravad Lax, Gravlax, Grav Lax, Gravlaks), מקרל גרבלקס עם מחית פלפל אדום קלוי, ו דיונון צרוב בקוטג'הנהר.
הוראות
הדרך המהירה ביותר להכין את המקרל היא לקחת את הפילה משני צדי דג ungutted, בסגנון חותך פיתיון-כלומר, חיתוך מהראש לזנב קרוב ככל האפשר לעמוד השדרה. נגב כל דם או מעיים מהלוח אתה עובד על כמו שאתה הולך. את כל המסגרות (כלומר, שלדים עם ראשים וזנבות עדיין על קרביים מחוברים) שממנו פילה כבר נלקח ניתן לשמור וקפוא, ולאחר מכן להשתמש מאוחר יותר עבור פיתיון סיר.
מערבבים יחד את כל החומרים לתרופה.
מפזרים קצת תרופה קלה על החלק התחתון של המגש הנבחר, תיבה, או צלחת, ואז למקם את השכבה הראשונה של פילה על זה בצד העור למטה, עם הקצוות הדקים פשוט חופפים. ואז מפזרים עוד, שכבה עבה מעט של תרופה מעל. מסדרים את השכבה הבאה של עור מקרל למעלה ומפזרים על שכבה אחרת של תרופה, ולאחר מכן מניחים את שכבת העור הבאה למטה (כפי שמוצג, מעל משמאל). תמשיך עד שתשתמש בכל הדגים שלך, או תמלא את המנה.
שים את הלוח / מכסה / צלחת על גבי השכבה הסופית ומשקל אותו עם לבנה, צנצנת אחסון, או כל מה שבא ביד.
מקום במקרר. אתה יכול לאכול את gravad מקס לאחר 24 שעות, אבל 48 הוא הטוב ביותר. עבור פילה ממש גדול, אתה יכול לחכות 72 שעות.
הסר את הלוח ולהרים את הפילה בזהירות, אחד בכל פעם. תן להם שטיפה מהירה מאוד ולאחר מכן לטפוח יבש מיד עם מטלית נקייה או מגבות נייר.
אתה יכול לשרת פילה שלם, משאיר את הבעיה של חיתוך אותו מן העור והימנעות pinbones (אשר עדיין שם, רץ באמצע כל פילה) לאורחים שלך. או, אתה יכול להיות נחמד יותר לקצץ את הדגים לפני ההגשה. אז, במקום פילה נרפא על לוח, צד העור למטה, ולהפעיל סכין פילינג גמיש בין הבשר והעור. לחלופין, אתה יכול לפעמים פשוט להתחיל את התהליך עם הסכין, ולאחר מכן לקלף את העור עם האצבעות.
עכשיו פרוס את פילה ללא עור משני צדי קו עצם הסיכה כדי לתת לך 2 פילה ארוך – ו חתיכת פסולת דקה מאוד באמצע עם עצמות סיכה בו, שבו אתה צריך להשליך. הפילה בצד הבטן עשוי לדרוש חיתוך סופי כדי להסיר את עצמות הבטן בסדר.
עבור הרוטב: מערבבים את החרדל, הסוכר והחומץ יחד.
הוסף את שמיר, לערבב היטב, ולהשאיר לשייף במשך כמה דקות.
מערבבים שוב, ואז מערבבים בfrème fraîche.
מגישים את המקרל - 2 פילה שלם או 4 חתיכות גזוז לאדם – עם רוטב שמנת בצד והרבה לחם חום וחמאה.