דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, Mahi Mahi בגריל עם סלסה אבוקדו-צ'ילה, ו Teriyaki Mahi גריל עם סלסה מנגו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את רוטב הסויה, מיץ תפוזים, קטשופ, דבש, מיץ ליים, שום, בזיליקום, אורגנו, ופלפל בקערה קטנה ולהקציף עד הדבש הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את המרינדה לתוך שקית פלסטיק sealable מחדש עם פילה דגים להשרות במקרר במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
אבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים קצת מלח לפי הטעם ומניחים בצד כדי לתת לטעמים להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
שמן סורגים הגריל שלך עם שמן קנולה כדי לעזור למנוע דבק. אם משתמשים בגריל גז, מחממים את הגריל לגובה. גריל את הדג במשך 5 עד 6 דקות בצד, מפנה בזהירות באמצעות טרנר גדול מספיק כדי לתמוך בחתיכת הדגים כולה, עד השחמה, מוצק ומתקלף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מגישים עם סלסה שעועית שחורה פלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
Dientes De Ajo
8
וריאציה מקורה: לבשל על מחבת גריל על הכיריים, לחמם את מחבת הגריל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
הסר את הדג מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
10
צחצח את שני צידי הדג בשמן והנח על מחבת הגריל החמה. שימנת הדגים במקום המחבת תגביל את כמות העשן. מבשלים 5 עד 6 דקות בכל צד.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.