Neelys Twice Smashed Baked Potatoes הוא תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -21 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 667 קלוריות . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8733 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמנת, חמאה, מלח ופלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון של 93% , המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים , תפוחי אדמה מרוסקים ותפוחי אדמה מרוסקים .
הוראות
1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גאודה מעושנת מגוררת, בתוספת תוספת לציפוי
2
מחוררים תפוחי אדמה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גאודה מעושנת מגוררת, בתוספת תוספת לציפוי
3
מניחים על הרשת המרכזית של התנור ומבשלים במשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
4 תפוחי אדמה רדומים גדולים, כל אחד כ-3/4 קילו כל אחד, משופשפים היטב
4
מוציאים מהתנור ומצננים מעט. בעזרת סכין חיתוך חותכים מתפוחי האדמה חלק עליון דמוי קאנו. שולפים את הבשר לקערת ערבוב גדולה ומשאירים דופן בעובי של 1/2 אינץ' מסביב לעור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
סוכריות מצופות שוקולד
5
מוסיפים את הברוקולי המולבן לתפוחי האדמה. מערבבים פנימה את החמאה, השמנת החמוצה, הצ'דר, הגאודה ומלח ופלפל; ומועכים עד לקבלת קרם.