Pâte à Choux Shells (קונכיות מאפה צרפתיות)
פטה א צ'וקס (קונכיות מאפה צרפתיות) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 136 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פטה א סו "פחזניות מאפה", קרם וניל בקונכיות מאפה, ו עוף קרמי על קונכיות מאפה.
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; לשים אותו בצד.
מחממים את החמאה, החלב, המים הנמדדים, הסוכר והמלח בסיר בינוני על פני חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והנוזל הגיע לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהבצק נראה מבריק ומרגיש חלק למגע, וסרט דק נוצר על החלק התחתון של המחבת, כ 5 דקות. (הבצק בקלות ליצור 1 כדור גדול.)
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, למלא קערה קטנה עם מים ושמים אותו בצד.עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להכות את הביצים 1 בכל פעם, לתת לכל ביצה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא, עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, על 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מעבירים את הבצק לשק גדול הניתן לאגירה וחותכים כ-3/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק. צינור 12 (2 אינץ 'רחב) תלוליות עגולות על תבנית אפייה מוכן, לוודא שהם כ 1 1/2 אינץ' זה מזה. לטבול את האצבע בקערת המים להחליק את החלק העליון של כל תלולית.
מניחים את גיליון האפייה בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 350 ° F, ואופים עד הנשיפה הם חום זהוב, אוורירי, ויבש לחלוטין בפנים, על 45 עד 50 דקות (לא לפתוח את דלת התנור עד לפחות 45 דקות חלפו).
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת לנפיחות להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.