Pancetta-בשר משובץ פילה
בשר בקר משובץ Pancetta Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך ג'לי דומדמניות, שאלוט, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Pancetta-בשר משובץ פילה, בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה, ו רוזמרין - פירור בשר טנדרלוין עם עגבניות צלויות פנקטה.
הוראות
בשר בקר טפיחה יבש לחתוך 1/2 אינץ 'חריצים עמוקים במרווחים 1 אינץ' על כל צלוי, ולאחר מכן להכניס 1 חתיכת pancetta לתוך כל חריץ.
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל כשרים.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד רק עישון, אז בשר חום מכל הצדדים, על 5 דקות.
להעביר בשר למחבת קלייה קטנה, הזמנת מחבת.
רוסטביף באמצע התנור עד למד חום שקורא מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לאוגרים במרכז 49°, כ -25 דקות.
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° עבור בינוני-נדיר.)
חום שמורות מחבת על חום בינוני גבוה עד שמן חם אבל לא מעשן, אז saut é שאלוט עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים יין אדום ומחבת Marsala ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם על ידי כשליש.
מוסיפים חצי-צבע וג 'לי ומבשלים במהירות, מטייחים, עד ג' לי משולב, על 2 דקות.
הוסף חמאה, 1 קצת בכל פעם, לטאטא עד incorporated, ולאחר מכן להסיר מן החום.
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על מוצקים.
* אנו משתמשים בזהב Demi-Glace, זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, ועל ידי הזמנת דואר מיותר גורמה (800-860-938
או את חצי השטח / רוטב חום מ Citarella (212-874-0383).