קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות15
מגזין

Pasteles פורטו ריקני (Pasteles Puerto rriqueños)

Pasteles פורטו ריקני (Pasteles Puerto rriqueños)
Pasteles פורטוריקני (Pasteles Puertorriqueños) עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 25 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם עשרים וחמישה ריבועי פלנטיין עלה, פלפלים, מלנגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו Pasteles פורטוריקני (Pasteles Puertorriqueños), Pasteles en Hoja, ו Pasteles en Hoja de Yuca (מתכונים דומים).

הוראות

1
ביצוע Recado
2
מניחים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון פירה. תניח בצד. האם קדימה: אתה יכול לעשות את בסיס תיבול (recado) יום לפני.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
ביצוע Sofrito
4
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבייקון והחום במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מוסיפים את החזיר ואת הטבח, ערבוב, עד שהוא מתחיל לשחרר את השומן שלה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מערבבים את recado, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, מכוסה, במשך כ 50 דקות, או עד חזיר הוא רך כאשר פירסינג עם קצה של סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מוסיפים קצת מרק עוף אם הרוטב מתעבה יותר מדי במהלך הבישול. כאשר הבשר נעשה, להעביר אותו לצלחת עם כפית מחוררת. תניח את הרוטב בצד. עשה קדימה: אתה יכול לעשות את sofrito יום לפני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
ביצוע מאסה
10
עבודה ב 2 או 3 קבוצות, מחית את החלב, מלנגה, בננות ירוקות, פלנטיין ירוק, ו calabaza בבלנדר או מעבד מזון ויוצקים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים היטב כדי לצבוע את המסא באופן שווה. מערבבים ברוטב שמורות. טעם לתיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
12
גלישת Tamales
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
13
מניחים אחד plantain עלה מרובע על משטח עבודה עם ורידים בניצב לך.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
14
מברשת בנדיבות עם שמן achiote.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
דַק-דַק-
15
מניחים 3 כפות גדושות של מאסה במרכז העלה ולהתפשט לריבוע 6 אינץ', משאיר שוליים 3 אינץ ' בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
16
מניחים 3 כפות של חזיר חתוך על גבי, ויוצרים מלבן.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
17
מקשטים עם 4 צימוקים, 4 חומוס, רצועת פלפל אדום, ו 4 חצאי זית. קשרו את התמל בהתאם להוראות לעטיפת הפסטל (ראו הערות טבחים). חזור עם העטיפות שנותרו והמרכיבים. האם קדימה: אתה יכול להכין את plantain עוזב את היום לפני.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
18
בישול Tamales
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
19
באמצעות שתי ספינות קיטור (או עבודה בקבוצות), קיטור במשך כשעה 1 (ראה הערות' טבחים).
20
פתקים של טבחים
21
הגשה
22
רוב האנשים אוהבים אותם עם קצת רוטב. Ajilimójili היא בחירה טובה.הכנת בננות
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
23
כדי לקלף אותם לפני הבישול, לחתוך את הקצוות עם סכין חדה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
24
חותכים לרוחב 2 או 3 נתחים. הפוך 2 או 3 חתכים לאורך כל אחד, בעקבות הרכסים הזורמים במורד הפרי. מנסה לפצוע את הבשר מעט ככל האפשר, למשוך את העור מן הבשר עם סכין שולחן, ואז לעבוד אותו בחינם עם קצות האצבעות. לקצץ את כל תת עור.עטיפות עלים Plantain
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
25
כדי להכין, להפשיר אותם במקרר לילה או במים חמים במשך כ 20 דקות. נגבו את שני הצדדים במטלית לחה והתייבשו עם מגבות נייר. עבודה על קרש חיתוך, להשתמש בסרגל וסכין כדי למדוד לחתוך את העלים לריבועים.להטביע את הריבועים על ידי הפעלת כל צד על להבת גז או מבער חשמלי להגדיר על גבוה במשך כמה שניות. תוכלו להבחין כי העלה מיד הופך גמיש ואת הצד החיצוני שלה מבריק. אם כל העלים נקרעים, פשוט חופפים כמה מהם בעת עטיפת הבצק.פלפלים צלויים
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
26
מחממים מחבת comal או כבדה מעל חום בינוני גבוה עד טיפת מים רוחשת במגע.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
27
מניחים את כל הפלפלים על פני השטח החמים וצולים, הופכים מדי פעם עם מלקחיים, עד שהם מושחרים מכל הצדדים. זה יכול לקחת עד 15 דקות לפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
28
הסר מהחום ומניח בשקית נייר או פלסטיק כדי" זיעה " במשך כמה דקות (זה עוזר לשחרר את העור).כאשר הם מקוררים מעט, לקלף את העור החרוך מן הבשר הקלוי. לגרד ולאסוף את החלקים השחורים קצת בכל פעם; לא לשטוף. הליבה זרע את הפלפלים לפני שתמשיך עם המתכון.עטיפת פסטל
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
29
מקפלים את הקצה העליון קצת יותר מחצי הדרך, לחיצה קלה, ואז להתפתח. מקפלים למעלה ולחץ על הקצה התחתון באותו אופן; להתפתח. מאסה עכשיו יהיה לחלוטין לצרף את המילוי.עכשיו לקפל את החצי העליון שוב קצת יותר מחצי הדרך לכיוונך. החזק אותו במקום בזמן שאתה מעלה את הקצה התחתון כדי להפוך את התפר על 1/2 אינץ ' מהצד המקופל. מחזיק את התפר סגור, לקפל בחזרה את הקצוות הפתוחים ימינה ושמאלה של החבילה לתוך מדפים מעט חופפים מתחת לצד חלקה.Tamales מהביל
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
30
כדי קיטור tamales, לשפוך מים לתוך סיר קיטור, למקם את סל הספינה בסיר (מעל המים), ולסדר את tamales בסל. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה ואודים את הטמאלס עד שהם נקבעים. העיתוי תלוי בגודל ובהרכב של tamales, אבל רוב לקחת בערך 1 שעה. הקפד לבדוק את מפלס המים בסיר מעת לעת ולחדש עם מים רותחים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
31
Reprinted with permission from Gran Cocina Latina: The Food of Latin America by Maricel Presilla, © 2012 Norton

מרכיבים

227פלפל האבנרובייקון, קליפה הוסרה, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבייקון, קליפה הוסרה, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ680פלפל האבנרובננות ירוקות, קלופות ועבות פרוסותבננות ירוקות, קלופות ועבות פרוסות680פלפל האבנרוכתף חזיר ללא עצמות או תחת, לחתוך לקוביות 1/2 אינץכתף חזיר ללא עצמות או תחת, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ425פלפל האבנרוחומוס, סחוט ושטוף, או 2 כוסות חומוס מבושלחומוס, סחוט ושטוף, או 2 כוסות חומוס מבושל591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה2קרום: פירורי קרקר גרהם4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה בצפיפותכוסברה קצוצה בצפיפות8שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים170פלפל האבנרופלפל ירוק בינוני (כ, cored, זרע, deveined, וקצוץ גספלפל ירוק בינוני (כ, cored, זרע, deveined, וקצוץ גס227פלפל האבנרוcalabaza (דלעת הודית המערבית) או האברד או kabocha סקווש, קלופים, זרע, וחותכים לקוביות 1 אינץcalabaza (דלעת הודית המערבית) או האברד או kabocha סקווש, קלופים, זרע, וחותכים לקוביות 1 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרachiote-שמן זית כתית מעולהachiote-שמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש20פלפלים מתוקים קריביים (ajíes dulces), זרע לחתוך לחציפלפלים מתוקים קריביים (ajíes dulces), זרע לחתוך לחצי50פימיאנטו-זיתים ממולאים, חתוכים לשנייםפימיאנטו-זיתים ממולאים, חתוכים לשניים1ירוק plantain, קלופים (ראה טבחים ' הערות) פרוס עבהירוק plantain, קלופים (ראה טבחים ' הערות) פרוס עבה12אינצ ' יםעשרים וחמישה ריבועי עלים plantain (4 עד 5 חבילות; ראה הערות טבחים כיצד להכין)עשרים וחמישה ריבועי עלים plantain (4 עד 5 חבילות; ראה הערות טבחים כיצד להכין)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים כהיםצימוקים כהים170פלפל האבנרופלפלים אדומים בינוניים (על, קלויים( ראה הערות של טבחים), קלופים, cored, זרע, וחותכים לרצועות 1/4 אינץ ' רחבפלפלים אדומים בינוניים (על, קלויים( ראה הערות של טבחים), קלופים, cored, זרע, וחותכים לרצועות 1/4 אינץ ' רחב2עלים רחבים culantroעלים רחבים culantro1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1קילוגרםעגבניות גדולות (על, קצוץ גסעגבניות גדולות (על, קצוץ גס791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת227פלפל האבנרובצל צהוב בינוני (על, קצוץ גסבצל צהוב בינוני (על, קצוץ גס680פלפל האבנרוmalanga, קלופים לחתוך לקוביות 1 אינץmalanga, קלופים לחתוך לקוביות 1 אינץ