Peppernotter (עוגיות חג המולד סקנדינביות)
Peppernotter (עוגיות חג המולד סקנדינביה) עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון, מיץ לימון, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Peppernotter (עוגיות חג המולד סקנדינביות), עוגיות שקדים סקנדינביות, ו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). משמנים כמה דפי אפייה.
הכה את הביצים, סוכר לבן וסוכר חום בקערה עד שהסוכר מומס, ולאחר מכן הכה במיץ לימון, שקדים, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, פלפל שחור, allspice, וציפורן עד לשלב ביסודיות.
מערבבים בקמח כדי להכין בצק דביק.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, ללוש את הבצק 1 עד 2 דקות, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, כדי להפוך בצק חלק, מעשי. לצבוט את חתיכות של בצק לגלגל אותם לתוך כדורים על 1 1/2 אינץ 'בקוטר, ומניחים את הכדורים על דפי אפייה מוכנים לפחות 1 אינץ' זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגייה יוצא נקי, כ -25 דקות.
הסר מגיליונות מיד מתלים קירור כדי למנוע עוגיות מלקבל קשה מדי.
מערבבים יחד סוכר ומים של קונדיטורים כדי להפוך זיגוג, ולטפטף כל עוגייה בעוד מעט חם עם כ 1/2 כפית, להפיץ אותו סביב החלק העליון של העוגיה.