Picadillo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 528 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בשר טחון, פפריקה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה טוב. נסו Chorizo ובשר Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, ו Picadillo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את בשר בקר טחון ונקניקיית צ ' וריסו. מבשלים ומערבבים עד שכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסו
בשר טחון
3
מסננים חלק מהשומן, ומערבבים את הבצל ופלפל הפעמון. מבשלים עד רך, ולאחר מכן להוסיף את השום. מתבלים עם כמון, אבקת צ ' ילי, אורגנו, פפריקה, קאיין וקינמון. מבשלים ומערבבים בערך דקה אחת כדי לשחרר את הניחוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
פלפל
קינמון
אורגנו
פפריקה
שום
בצל
כמון
4
יוצקים את העגבניות ואת מלאי בשר למחבת, יחד עם הסוכר. הגדר את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
עגבנייה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מערבבים את הצימוקים, זיתים, צלפים וחומץ לתוך המחבת, ומבשלים חשפו במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
חומץ
צלפים
זיתים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השקדים ומיץ ליים ומבשלים עד שהם מחוממים, ואז מגישים.