קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

Picadillo

Picadillo
Picadillo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 528 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בשר טחון, פפריקה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה טוב. נסו Chorizo ובשר Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, ו Picadillo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את בשר בקר טחון ונקניקיית צ ' וריסו. מבשלים ומערבבים עד שכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסונקניקיות צ ' וריסו
בשר טחוןבשר טחון
3
מסננים חלק מהשומן, ומערבבים את הבצל ופלפל הפעמון. מבשלים עד רך, ולאחר מכן להוסיף את השום. מתבלים עם כמון, אבקת צ ' ילי, אורגנו, פפריקה, קאיין וקינמון. מבשלים ומערבבים בערך דקה אחת כדי לשחרר את הניחוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
קינמוןקינמון
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
שוםשום
בצלבצל
כמוןכמון
4
יוצקים את העגבניות ואת מלאי בשר למחבת, יחד עם הסוכר. הגדר את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
עגבנייהעגבנייה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים את הצימוקים, זיתים, צלפים וחומץ לתוך המחבת, ומבשלים חשפו במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
חומץחומץ
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השקדים ומיץ ליים ומבשלים עד שהם מחוממים, ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שקדיםשקדים

ציוד