Plum Clafouti
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך גרידת לימון, וניל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Plum Clafouti, Clafouti שזיף של ג'וליה צ' יילד, ו Plum Clafouti: להתעורר עם טעם של צרפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה צלחת עוגה 10 אינץ', ומפזרים 1 כף סוכר על הקרקעית.
מסדרים את חצאי השזיף, לחתוך את הצד למטה, כך שהם מכסים את כל החלק התחתון של צלחת העוגה.
מפזרים 2 כפות סוכר מעל החלק העליון של השזיפים. בבלנדר, לשלב את הנותרים 3 כפות של סוכר, ביצים, חלב, קמח, גרידת לימון, קינמון, וניל, ומלח. תהליך עד חלקה, על 2 דקות.
אופים במשך 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המשרד משחימים קלות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך. אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.