Polpettini
פולפטיני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי רוזמרין, ציר עוף, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: .
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולשים את המחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, לפי הטעם, וטובלים עד שהם שקופים וארומטיים אבל אין להם צבע, כ 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
בקערה גדולה, לשלב את הבשר, רוזמרין, פרמזן, מים, פירורי לחם, וביצים. מתבלים בנדיבות עם מלח ומוסיפים את הבצל מבושל ושום.
לשלב עד מעורב היטב. (Squish עם הידיים שלך, זה כיף!)
הפוך קציצה קטנה של תערובת הבשר. תבשל ותאכל את זה. זה קציצת בודק לבדוק ולראות אם התיבול נכון (זה כנראה צריך מלח). התאם את התיבול, במידת הצורך.
מגלגלים את תערובת הבשר לתוך כדורי בשר 3/4 אינץ'. מעיל מחבת גדולה עם שמן זית לשים על חום גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל את polpettini עד שהם חומים מכל הצדדים.
מוסיפים חצי כוס של ציר עוף ומבשלים עד שהמניה מצטמצמת בחצי.
הסר להגשת מגשים. חזור על תהליך זה עד שכל polpettini מבושלים ומגישים מיד. Buonissimo!