Quaresimali (עוגיות שקדים לנטן)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Quaresimali (ביסקוויטים שקדים לנטן). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 153 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת אפייה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו חציל לנטן (חצילים), מרק ירקות לנטן, ו Fanesca (אקוודורי צ'אודר לנטן) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור טרום חום ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
טוסט שקדים במחבת רול ג ' לי במשך 10 דקות.
בואו מגניב. לטחון דק 1/4 של השקדים, לערבב עם 1/4 כוס הסוכר מגורען ולהניח בצד.
טוחנים בגסות את השקדים הנותרים 3/4 ומניחים בצד. בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, הנותרים 3/4 כוס סוכר, סוכר חום, קינמון ואבקת אפייה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים.
מערבבים בשקדים טחונים גס ואת 2 הביצים, ולאחר מכן ללוש את הבצק בקערה עד שכל החומרים משולבים. מחלקים בצק לשניים.
טופס כל חצי לתוך מלבן 15 X 4 אינץ'.
העברת מלבנים לסדינים אפייה אשר כבר חמאה ו floured.
מלבנים מברשת היטב עם ביצה 1 בשילוב עם 2 כפות של חלב.
מפזרים תערובת שקדים/סוכר שמורות.
אופים אותם בשליש העליון של התנור (375 מעלות F-190 מעלות C) במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב שיפוד יוצא נקי.
חותכים מלבנים לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ ' עבה.
תן לעמוד 15 דקות בתנור כבוי.
להעביר מתלים ולתת מגניב ביסודיות. חנות אטומה.