Ribollita עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם עלה דפנה זמינה בסעיף עשבי תיבול של שווקים גדולים יותר, סלרי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Ribollita, Ribollita, ו Ribollita (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר עמוק וכבד בתחתית מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים שמן, שום, בצל, גזר, סלרי ומפרץ לסיר. ירקות העונה עם מלח ופלפל וטחון עד שהם מתחילים לרכך 5 עד 7 דקות.
הסר מכסה ומערבבים בלחם קרוע מעופש. מערבבים מרק ולשלב לחם כפי שהוא מתפרק. כאשר המרק הופך סמיך והלחם מופץ באופן שווה, להתאים תיבול ומגישים את המרק בקערות רדודות. כמה ריבוליטות כל כך עבות, שהכפית יכולה לעמוד זקוף. זו טכניקה סובייקטיבית. הפוך את שלך עבה או רזה, כמו שאתה אוהב עם תוספת של לחם או יותר או מלאי נוסף או מים.