Risi e Bisi, אורז איטלקי ואפונה
Risi e Bisi, אורז איטלקי ואפונה הוא מנה עיקרית המגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, שאלוט, בשר חזיר פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 229 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Risi e Bisi-אורז בסגנון איטלקי ואפונה, Risi E Bisi (אורז ואפונה), ו 2bleu של Lemony אורז עם אפונה (Risi E Bisi).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר בגודל בינוני על חום בינוני. כאשר הוא חם, להוסיף את שאלוט ומערבבים לשלב.
תן אלה sauté במשך 2-3 דקות.
מלאי חום ומים: בינתיים, לחמם את המניה ו 1 כוס מים בסיר קטן. אתה רוצה את זה בבית מבשלים בזמן שאתה עושה את האורז.
מוסיפים את השום ואת prosciutto לקוביות לסיר עם שאלוט, מערבבים היטב ומבשלים עוד 1-2 דקות.
יוצקים את האורז, מערבבים שוב ומטגנים במשך 2-3 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מצקת לאט במלאי: מצקת חלק מהמלאי החם לתוך הסיר ולהתחיל ערבוב. ריסי ביסי מבושל כמו ריזוטו, והוא אמור להיות די רך, אז אתה צריך הרבה מים ואתה צריך לערבב את זה כל הזמן.
תן למצקת הראשונה הזו להתבשל לפני שאתה מוסיף את הבאה.
תמשיך להוסיף מניה, לתת לה להתבשל ולערבב עד שתסיים עם המניה הבוערת. סביר להניח כי ייתכן שיהיה עליך לפחות עוד כוס מים אחת כדי לסיים את המנה, כי כל ערבוב בסיר פתוח אומר שאתה להתאדות יותר נוזלי ממה שהיית כאשר אתה מבשל אורז בדרך הרגילה, כלומר, מכוסה. אם אתה חושב שאתה הולך צריך יותר מים, להוסיף יותר למניה מבעבעת.
מוסיפים קצת מלח וקצת מי ברז חמים יותר אם האורז הוא עדיין פריך - אתה רוצה את האורז להיות קצת אל דנטה, אבל לא כל כך הרבה אתה מכרסם על תבואה גולמית.
הפטרוזיליה והפרמזן ומערבבים היטב. האורז המוגמר שלך צריך להיות מעט מרקי, אז זה בסדר להוסיף קצת יותר מים לפני ההגשה.