קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית

Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית
המתכון Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 521 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-204 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תרמילי הל, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית, תרד מוקרם הודי עם גבינה (Saag Paneer), ו Saag Paneer (תרד בקארי עם גבינה).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את כורכום, קאיין, 1 כפית מלח 3 כפות שמן. בעדינות, טיפה בקוביות של paneer ולזרוק בעדינות, דואג לא לשבור את הקוביות אם אתה משתמש בסוג תוצרת בית.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
PaneerPaneer
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תן לקוביות להשרות בזמן שאתה מכין את שאר המרכיבים שלך.
4
להפשיר את התרד במיקרוגל צלחת בטוחה במיקרוגל, 5 דקות על גבוה, ואז מחית במעבד מזון עד חלקה. לחלופין, אתה יכול לקצוץ אותו דק מאוד עם הסכין שלך.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים מחבת לא מקל גדולה מעל חום בינוני, ומוסיפים את הפניר כמו מחממים פאן. בעוד כמה דקות לתת את המחבת לזרוק; כל פיסת paneer צריך להיות השחמה בצד אחד. מטגנים עוד דקה בערך, ולאחר מכן להסיר את paneer מן המחבת על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף את הנותרים 1 1/2 כפות שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את הבצלים, ג ' ינג 'ר, שום וצ' ילה. עכשיו הנה החלק החשוב: לטגן את התערובת עד שהיא שווה בצבע טופי, שאמור לקחת בערך 15 דקות. אל תדלג על השלב הזה - זה הבסיס של המנה! אם אתה מרגיש כאילו התערובת מתייבשת ושורפת, להוסיף כמה כפות של מים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
טופי.טופי.
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
הוסף את garam masala, כוסברה וכמון. אם יש לך לא כבר, מפזרים קצת מים כדי לשמור על התבלינים מלשרוף. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריח גלם של התבלינים לבשל החוצה, וכל זה מריח קצת יותר מלודי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מוסיפים את התרד ומערבבים היטב, המשלבים את תערובת הבצל המתובלת בתרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים קצת מלח ו 1/2 כוס מים, מערבבים, ומבשלים כ 5 דקות עם המכסה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
כבה את החימום.
12
מוסיף את היוגורט, קצת בכל פעם כדי למנוע ממנו מסתלסל. לאחר היוגורט מעורבב היטב לתוך התרד, להוסיף את paneer. הפעל את החום בחזרה, לכסות ולבשל עד שהכל התחמם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
PaneerPaneer
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
13
לשרת.
14
קו מסננת גדולה עם שכבה כפולה גדולה של cheesecloth, ולהגדיר אותו בכיור שלך.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
15
בסיר רחב גדול, להביא את החלב לרתיחה עדינה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפת התחתון (סיר nonstick עובד ממש טוב למטרה זו). זה ייקח קצת זמן אז תהיה סבלני!
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים את החום לנמוך. ערבוב בעדינות, אתה צריך כמעט מיד לראות את curds (מוצקים חלב לבן) ו whey (הנוזל ירקרק) להפריד. אל תדאג, זה מושלם!
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
17
הסר את הסיר מן החום בזהירות לשפוך את התוכן לתוך מסננת בכותנה מצופה. בעדינות לשטוף עם מים קרים כדי להיפטר בטעם לימון. בשלב זה, אתה יכול לסחוט חלק מהנוזל, ולהגיש עם קצת דבש וכמה אגוזים, כמעט כמו ריקוטה טרי!
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
לתפוס את הקצוות של cheesecloth ולסובב את כדור הגבינה כדי לסחוט את מי גבינה עודף. לקשור את הגבינה לברז המטבח שלך ולאפשר את הגבינה כדי לנקז במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
19
מסובב את הכדור כדי לדחוס את הגבינה לתוך בלוק, למקם אותו על צלחת עם החלק המעוות של הגבינה בצד (זה יבטיח בלוק שלך של גבינה הוא נחמד וחלק!) ולהגדיר צלחת אחרת על גבי. לשקול את הצלחת השנייה למטה עם פחיות של שעועית או סיר כבד. לעבור למקרר ולתת לו לשבת על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
20
מערבבים את מקלות הקינמון, ציפורן, זרעי הל ירוקים, זרעי הל שחור, אם משתמשים במטחנת תבלינים או מטחנת קפה וטוחנים עד בסדר. אחסן את תערובת התבלינים במיכל אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה

מרכיבים

4largesתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונליתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונלי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קאייןקאיין3largesמקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)מקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)454פלפל האבנרוחבילה) תרד קצוץ קפואחבילה) תרד קצוץ קפוא4ציפורןשום, טחוןשום, טחון1גבינת פרמזן מגוררת(אגודל 1-inch) ג'ינג'ר, קלופים טחון (אודות(אגודל 1-inch) ג'ינג'ר, קלופים טחון (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)תרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון4קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הצורך, ראה את הפתק של קוקמיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הצורך, ראה את הפתק של קוק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיל, מעורבב עד חלקיוגורט רגיל, מעורבב עד חלק1כף. חומץ ביין אדוםירוק סראנו צ'ילה, קצוץ דק (זרעים הוסרו אם אתה לא אוהב את זה חריף!)ירוק סראנו צ'ילה, קצוץ דק (זרעים הוסרו אם אתה לא אוהב את זה חריף!)1אוראו ממולאים כפוליםכורכוםכורכום3קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1( חצילים)בצל לבן, קצוץ דקבצל לבן, קצוץ דק2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת4קצת קישואים קצוציםCheeseclothCheesecloth

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Quintan Essentia Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.