Salpicón (בשר טחון ניקרגואי)
Salpicón (בשר טחון ניקרגואי) נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מים, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: חלפיניו ממולאים בבשר טחון, טופו עם רוטב בשר טחון חריף, ו צ'וראסקו בסגנון ניקרגואה.
הוראות
מניחים בשר בקר, 1/2 פלפל, 1/2 בצל, 2 כפיות מלח, פלפל, ושום בסיר גדול.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ'. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ולאחר מכן, מיד להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד בשר מבושל דרך, כ 15 דקות.
מסננים בשר בכיור, להסיר ולהשליך חתיכות פלפל, חתיכות בצל, פלפל, ושום. מגניב 10 דקות.
מניחים חצי בשר בקר, חצי פלפל שנותר, וחצי בצל שנותר במעבד מזון ודופק עד התערובת קצוצה דק.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה וחוזרים עם בשר בקר שנותר, פלפל ובצל. ליים לסחוט עונה על בשר וזורק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח.
Salpicón ניתן להגיש באופן מיידי (ראה הערה לעיל להצעות הגשה) או קלוי מעט במחבת: חמאה מומסת במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, מערבבים, עד שמתחילים להתבשל ולהתייבש, כ -15 דקות.