SautéEd עוף וקינואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל SautéEd עוף Quinoan. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, גזר, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Sautã©Ed אספרגוס, סתיו ירקות Sautã©, ו ירקות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני.
הוסף קינואה; כיסוי. מבשלים על חום בינוני-נמוך 15 דקות. או עד שנוזל נספג.
בינתיים, חום 1 כפית. שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד שנעשה (165F), הוספת 2 כפות. להתלבש למחבת לרגע האחרון.
להעביר עוף לצלחת; העליון עם טפטוף מחבת שמורות. כיסוי כדי להתחמם.
להוסיף שמן שנותר, גזר, זנגביל ושום למחבת; לבשל 3 עד 5 דקות. או עד זנגביל ושום הם ריחניים, אבל לא השחמה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בוק צ ' וי; לבשל 1 עד 2 דקות. או עד שבוק צ ' וי יתחיל לנבול.
להוסיף ההלבשה הנותרים; לבשל 2 דקות. או עד גזר הם פריך רך ונוזל מגיע לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
קינואה כפית על צלחות הגשה; העליון עם תערובת ירקות ועוף.