צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Sisig (חזיר פיליפיני רוחש) יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 838 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, זנגביל חתיכה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. מתכונים דומים: Sisig (חזיר פיליפיני רוחש), Sisig רוחש, ו חזיר Patatim(פיליפיני - סיני מבושל רגל חזיר / פרקי אצבעות).
הוראות
1
מניחים את כל המרכיבים למעט המים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
הוסף את כתף החזיר ואת החכה אל המלח הקר ולהפוך צלחת קטנה מעליהם כדי לשמור אותם שקוע לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.לגרד את כל המרינדה עודף או מוצקים מן החכה, להסיר אותו לצלחת, לכסות עם ניילון לעטוף, להכניס למקרר. לגרד את כל המרינדה עודף או מוצקים מהכתף ולהסיר אותו לצלחת; להפריש.מניחים מסננת על קערה גדולה, שופכים דרכה את המלח ומשליכים את תכולת המסננת. תניח בצד את המלח המתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית מעל חום בינוני-נמוך עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את כתף החזיר ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהוא מושח על כל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, התאמת החום לפי הצורך, כך חזיר לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
הסר את הכתף לצלחת נקייה ולהניח בצד.לנגב את השמן מהמחבת עם מגבת נייר ולהחזיר את המחבת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף את המים, השתמש בכפית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של המחבת, ולהביא לרתיחה.להחזיר את כתף החזיר למחבת, להוסיף על 1 1/2 כוסות של מי מלח שמורות (מספיק כדי לבוא על מחצית הצד של החזיר), ולהביא לרתיחה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומעבירים אותו לתנור. Braise עד הכתף הוא מזלג מכרז, מרפרף אותו באמצע, על 3 שעות בסך הכל.
מניחים את המלח שנותר ואת האוזן של החזיר בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד קצה סכין מוכנס לתוך האוזן פוגש התנגדות קלה בלבד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחד
9
הסר את האוזן לצלחת נקייה ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר; להשליך את התוכן של הסיר. בינתיים, לבשל את החכה.הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F. טפח על המשפך השמור להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מחממים את הכף הנותרת של שמן במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
הוסף את הזוחל וחום אותו על כל הצדדים, התאמת החום לפי הצורך, כך שהוא לא לשרוף, על 5 עד 8 דקות בסך הכל.
12
הסר את הזוחל לתבנית אפייה ואופה בתנור עד שהוא מבושל דרך אבל עדיין קפיצי למגע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
חותכים את הכתף לקוביות בינוניות, זורק כל חתיכות גדולות של שומן; להפריש.
2
חותכים את החכה לקוביות בינוניות; להפריש.
3
חותכים את האוזן לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לרצועות 1/8 אינץ ' עבה, זורק כל קשוח, חתיכות סחוס עבה ליד בסיס האוזן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את החכה וחום מכל הצדדים, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומניחים בצד.
7
הסר את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת ולהחזיר את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הבצל ואת הצ ' ילי ומבשלים, מגרדים את כל פיסות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של המחבת עם כף עץ, עד שהתרככו, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הכתף, האוזן, משחימים את החכה ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהכל מחומם ולוהט, כ 5 דקות.
10
מוסיפים את calamansi נמדד או מיץ ליים רוטב סויה נמדד ומערבבים לשלב. לטעום את התערובת-זה צריך להיות איזון טוב של מלוח, חריף, חריף.