Smoke House Short Ribes
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 182 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-3 דקות. לכי לחנות ותקני שום, בשר בקר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אגוזים חמים ומתובלים (שקדים בית עשן), צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות בית צפון קרוליינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
עונה צלעות קצרות עם, מלח ופלפל. לצרוב את הצלעות הקצרות בכל צד עד חום וקרמל.
בתחתית של סיר איטי 5 ליטר מניחים את הבצל, גזר, סלרי ושום. לאחר מכן מוסיפים פפריקה מעושנת, פלפל שחור טחון מעושן ומלח תיבול רב תכליתי.
מניחים צלעות קצרות, צד בשר למעלה, על גבי ירקות. לכסות ולבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 שעות.
מסננים ומפרקים את נוזל הבישול.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.