קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

Soubise בצל מעושן

Soubise בצל מעושן
Soubise בצל מעושן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לך אגוז מוסקט, גבינת gruyère, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו צהוב לפת Soubise, מבשלים את הספר: מק וגבינה עם Soubise, ו ירקות בחמאה עם רוטב soubise (מתכונים דומים).

הוראות

1
להרכיב את המעשן על ידי הפצת 1/2 כוס קטנה, שבבי עץ יבש על החלק התחתון של המעשן, ולאחר מכן למקם את מגש טפטוף מתלה ישירות על השבבים. (לחבר מושבעים אסדת מעשן, קו ווק או אלומיניום חד פעמי תבנית אפייה עם רדיד כבד חובה להפיץ עם שבבי עץ יבש; העליון עם שכבה נוספת של foilto לתפוס טפטוף ומתלה. מכסים את הווק או מחבת על ידי איטום זה בחוזקה עם מכסה או גיליון של נייר.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים גיליון של רדיד על המדף המעשן; לתקוע חורים בכל רחבי. באזור מאוורר היטב, להגדיר את המעשן מעל חום גבוה. כאשר העשן עולה מכל הצדדים, להפיץ את הבצל על הנייר. כיסוי ועשן במשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
הסר את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
בסיר של מים רותחים, לבשל את האורז במשך 3 דקות; לנקז. בתבשיל ברזל יצוק אמייל, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את האורז, שמנת ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. מכסים ואופים עד הבצל הוא רך, 30 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מערבבים את הגבינה לתוך הבצל ואופים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®