Spanakopita של אמא Voula עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שמן זית, פלפל, נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Spanakopita של אמא וולה, מבשלים את הספר: Spanakopita של מאמא וולה, ו Spanakopita.
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם 3 כפות שמן. כאשר השמן מעורפל, מוסיפים את הכרישה והשום; מבשלים ומערבבים עד ריחני ורך מאוד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את התרד בחופן, מקפלים את העלים תחת עם כפית כמו שאתה מוסיף כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
בואו נבול התרד ומבשלים למטה לפני הוספת יותר. ברגע שכל התרד הוא במחבת, העונה עם הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום ולהעביר את תערובת התרד למסננת מעל הכיור. באמצעות גב כף, לחץ בעדינות את כל הנוזל העודף. להפריש כדי להתקרר; המילוי צריך להתקרר קצת כדי למנוע את הבצק מלהיות רטוב. לאחר התערובת היא מגניב, להוסיף את פטה, שמיר, נענע, וביצים. מקפלים את החומרים יחד עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם שמן. עבודה עם גיליון 1 בכל פעם, להניח את הבצק על משטח מקומח קלות לגלגל אותו מעט כדי להתאים את המחבת. בשורה התחתונה של המנה עם חתיכת הבצק הראשונה, לחיצה לתוך הפינות. חתוך כל עודף עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחד
7
מורחים את מילוי התרד באופן שווה על הבצק. מכסים עם הסדין השני של הבצק, זמירה סביב הקצוות של המנה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
צחצח את החלק העליון בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
9
אופים עד העליון הוא נפוח וזהוב חום, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תן לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך לריבועים.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
12
מרכיב הערה-Filo
13
בכפרים של יוון, בצק פילו הוא בדרך כלל התגלגל ביד, אבל אלא אם כן אתה מאוד מוכשר, זה כמעט בלתי אפשרי למתוח אותו דק כפי שהוא מיוצר על ידי מכונה. אמא וולה מכינה את פאי התרד שלה כפי שהוא מוגש בכפר מולדתה קלמטה, עם פילו מעט עבה יותר במקום הסדינים דמויי הרקמות הטיפוסיים. נמכר תחת התווית "פילו בסגנון כפרי" (נקרא horiatiko ביוונית), הסדינים עבים ואלסטיים יותר מאשר פילו רזה ושברירי הרגיל. אם פילו בסגנון כפרי אינו זמין בסעיף המקפיא של השוק שלך, קדימה ולהחליף בצק עלים.