Vincigrassi דורש בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1968 קלוריות, 108 גרם חלבון ו 115 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, קמח בתוספת 1/2 כוס שמורות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה אדיר. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
כדי להכין פסטה: לעשות כמו בצק פסטה בסיסי עם קמח, שמן, וינו סנטו וביצים בבאר על משטח עבודה.
כדי להכין מילוי:במחבת סאוט 12 אינץ 'עד 14 אינץ', מחממים שמן זית על חום בינוני עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים בצל ופנצ ' טה ומבשלים עד רך וזהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים כבד עוף, קורקבנים ופטריות ומבשלים 8 עד 10 דקות עד אפור בהיר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מוסיפים רוטב עגבניות, ציר עוף ויין ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה עד עבה למדי. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
כדי להכין לזניה: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מברשת 14 אינץ 'על 9 אינץ' למחבת לזניה שכבה בסדר הבא מלמטה: רוטב כבד עוף, פסטה, רוטב בשמל, עם מוסקט הוסיף, וגבינה מגוררת (חיסכון לפחות 1 כוס רוטב בשמל לציפוי האחרון).
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מניחים Vincigrassi בתנור ואופים 35 עד 40 דקות עד מבעבע וחם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בואו לעמוד 10 דקות ומגישים עם גבינה מגוררת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
13
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום
14
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף.
16
הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.