קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

Vincigrassi

Vincigrassi
Vincigrassi דורש בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1968 קלוריות, 108 גרם חלבון ו 115 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, קמח בתוספת 1/2 כוס שמורות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה אדיר. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
כדי להכין פסטה: לעשות כמו בצק פסטה בסיסי עם קמח, שמן, וינו סנטו וביצים בבאר על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
רול על הגדרה דקה שנייה של מכונת פסטה לחתוך לאורכים כדי להתאים את מחבת הלזניה שלך. מרתיחים במים מלוחים במשך 1 דקה ורענון באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
להניח על מגבות לייבוש.
4
כדי להכין מילוי:במחבת סאוט 12 אינץ 'עד 14 אינץ', מחממים שמן זית על חום בינוני עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים בצל ופנצ ' טה ומבשלים עד רך וזהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים כבד עוף, קורקבנים ופטריות ומבשלים 8 עד 10 דקות עד אפור בהיר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מוסיפים רוטב עגבניות, ציר עוף ויין ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה עד עבה למדי. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
כדי להכין לזניה: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מברשת 14 אינץ 'על 9 אינץ' למחבת לזניה שכבה בסדר הבא מלמטה: רוטב כבד עוף, פסטה, רוטב בשמל, עם מוסקט הוסיף, וגבינה מגוררת (חיסכון לפחות 1 כוס רוטב בשמל לציפוי האחרון).
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מניחים Vincigrassi בתנור ואופים 35 עד 40 דקות עד מבעבע וחם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בואו לעמוד 10 דקות ומגישים עם גבינה מגוררת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
13
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
14
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף.
16
הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קורקבנים עוף, קצוץ בערךקורקבנים עוף, קצוץ בערך454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כבד עוף, קצוץ בערךכבד עוף, קצוץ בערך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח בתוספת 1/2 כוס שמורות לספסלקמח בתוספת 1/2 כוס שמורות לספסל42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטימין טרי (או 2 כפות מיובשים)טימין טרי (או 2 כפות מיובשים)4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1מתכון רוטב בשמלמתכון רוטב בשמל454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות בר, Chanterelles, פורצ'יני או צדפה, פרוספטריות בר, Chanterelles, פורצ'יני או צדפה, פרוס1אוראו ממולאים כפוליםאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1בצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'pancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץpancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ1בצל צהוב בינוני, קצוץפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי4שרימפס וורידיםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח סולתקמח סולת57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות, כתוש מעורבב היטב עם המיצים שלהםעגבניות, כתוש מעורבב היטב עם המיצים שלהם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתיתשמן זית כתית85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שמן זית כתיתשמן זית כתית42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתיתשמן זית כתית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרvin Santovin Santo