קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
אירועיםקיץ
מגזין

אגסים קלויים וגלידה

אגסים קלויים וגלידה
אגסים צלויים וגלידה הוא מתכון ללא גלוטן עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חמאה, חצאי אגסים בסירופ, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מושלם לקיץ . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו אגסי וניל עם גלידת ג'ינג'ר , איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , ומרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מניחים את החמאה בתחתית תבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימוןלימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מסננים 3/4 מהנוזלים מכל פחית אגסים צריכים להישאר רטובים אך לא לשחות בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
מוסיפים אגסים למנה ומתבלים בגרידת לימון, אגוז מוסקט וג'ינג'ר מגובש ואז צולים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מגישים אגסים חמים עם כדורי גלידת וניל צרפתי מעל, מקשטים בטוויסט לימון.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ