זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 22 דקות . עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אורז מטוגן נקניק סיני עם שאלוט מטוגן פריך , אורז מוקפץ עם נקניק סינית , ואורז מטוגן סרטנים ונקניקיות סיניות .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפות שמן קנולה בווק על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הביצים הטרופות ומטגנים עד שהן מבושלות לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
4
מעבירים אותם לצלחת.
5
מוסיפים את יתרת השמן, הג'ינג'ר, השום, הגזר והסלרי, ומטגנים תוך ערבוב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3 כפות שמן זית כתית מעולה בתוספת 4 כפות
6
מוסיפים את הנקניק וחצי מהבצלים ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
7
מוסיפים את האורז המבושל, רוטב הסויה וחומץ יין האורז. מטגנים תוך ערבוב עד שהאורז חם, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את הביצים השמורות ומעבירים לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)