בקר ופלפלים הוא מתכון ללא גלוטן וללא מוצרי חלב עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 602 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . תמורת 2.83 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, פלפל, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 70% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: זיתים ופלפלים אפויים , סלט סלק עם פלפלים וחסה , ופלפלים ממולאים בשעועית שחורה וגבינה .
הוראות
1
מחממים שמן במחבת, משחימים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
2
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מוסיפים בצל, פלפלים וציר; מכסים ומבשלים על אש קטנה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
4
ערבבו מים וקורנפלור; ערבבו לתוך ציר. בשלו וערבבו עד שהרוטב סמיך ומבריק.