ברוסקטה עם עגבניות שרי חריפות
צריכים מנה ראשונה טבעונית, לצמחוניות ללא מוצרי חלב, אובו-לקטו ? ברוסקטה עם עגבניות שרי חריפות יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות עם 404 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.98 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פתיתי פלפל, בזיליקום קרוע, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -20 דקות . למתכון הזה מ-Foodnetwork יש 42 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 83% . מתכונים דומים: עגבניות שרי אפויות עם ספגטי , עוף אן פפילו עם בזיליקום ועגבניות שרי , ודג בקלה עם חומוס, כרישה, קייל קטן ועגבניות שרי צרובות .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו כ-2 כפות שמן זית כתית מעולה במחבת בינונית על אש בינונית. הוסיפו את השום, טגנו במשך 2 דקות, לאחר מכן הוסיפו את העגבניות ופתיתי הפלפל החריף. תבלו במלח לפי הטעם וערבבו עד שיצפה בשמן. כסו את המחבת, הגבירו מעט את האש ובשלו עד שהעגבניות מתפוצצות, כ-10 עד 12 דקות.
הסירו את המכסה, מועכים את העגבניות השלמות בעזרת כף עץ ותנו לעגבניות להסמיך, כדקה. ערבבו פנימה את הפטרוזיליה, תקנו את התיבול והסירו מהאש.
חממו את הגריל וצרבו את הלחם משני הצדדים. סדרו את הלחם על מגש ופזרו מעל את העגבניות החמות.
מקשטים בעלי בזיליקום קרועים ומזלפים את כף שמן הזית הנותרת לפני ההגשה.