קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

דילי סלמון

דילי סלמון
אם יש לכם בערך 25 דקות לבלות במטבח, דילי סלמון עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ופסקטרי לנסות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 80 סנט למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-12 מנות. המתכון מוגש לכם על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. אם יש לכם רוטב סויה, פלפל, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מקבל ציון שיא של 27% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלט ניסואז סלמון מעושן מאלסקה עם גבינת פטה מפוררת אלואט , פילה סלמון מצופה שקדים עם ברוקולי קלוי , וקרוקטים של תפוח אדמה שקדים ופתיתים סלמון .

הוראות

1
בקערה קטנה, טורפים את החרדל, היין, הסוכר החום, החומץ ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את השמן. מוסיפים את השמיר והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הסלמון בצלחת זכוכית שטוחה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
יוצקים 2 כוסות מרינדה על הסלמון. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה. מכסים ומכניסים למקרר את יתרת המרינדה לצביעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
סננו והשליכו את המרינדה. בעזרת מלקחיים ארוכות, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וצפו קלות את רשת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הניחו את הסלמון כשצד העור כלפי מטה על הגריל. צלו אותו, מכוסה, על אש בינונית-חמה או צלו אותו במרחק של 10 ס"מ מהאש במשך 5 דקות. מרחו מעט מהמרינדה ששמרתם. צלו אותו או צלו אותו על הגריל 7-9 דקות נוספות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, תוך כדי מריחה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)