טריאקי ביף מוקפץ
ניתן להכין את המתכון טריאקי ביף מוקפץ בתוך כ-25 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-33 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 454 קלוריות. תמורת 3.46$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 3. גשו לחנות וקחו בצל, שיני שום, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 70%. מתכונים דומים: ביף טריאקי מוקפץ, טריאקי ביף מוקפץ וטריאקי ביף מוקפץ.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 1/2 כוס לתוך שקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר בקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים לפחות שעה. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מסננים וזורקים את המרינדה. במחבת טפלון גדולה או בווק, מטגנים בשר בקר בקבוצות בשמן במשך 2-3 דקות או עד שהוא אינו ורוד יותר.
מוסיפים למחבת ברוקולי, בצל ופלפלים; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 4 דקות.
להוסיף פטריות; מטגנים 1-2 דקות יותר או עד שהירקות רכים. מחזירים את בשר הבקר למחבת.
מערבבים עמילן תירס ומרינדה שמורה עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים לתוך תערובת בקר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
אסיאתי עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.