קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות37
מגזין

טריאקי ביף מוקפץ

טריאקי ביף מוקפץ
ניתן להכין את המתכון טריאקי ביף מוקפץ בתוך כ-25 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-33 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 454 קלוריות. תמורת 3.46$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 3. גשו לחנות וקחו בצל, שיני שום, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 70%. מתכונים דומים: ביף טריאקי מוקפץ, טריאקי ביף מוקפץ וטריאקי ביף מוקפץ.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 1/2 כוס לתוך שקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר בקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים לפחות שעה. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה. במחבת טפלון גדולה או בווק, מטגנים בשר בקר בקבוצות בשמן במשך 2-3 דקות או עד שהוא אינו ורוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוציאים ושומרים חם.
5
מוסיפים למחבת ברוקולי, בצל ופלפלים; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף פטריות; מטגנים 1-2 דקות יותר או עד שהירקות רכים. מחזירים את בשר הבקר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים עמילן תירס ומרינדה שמורה עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים לתוך תערובת בקר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מגישים על אורז אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

אסיאתי עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.