המתכון למלית אורז בר יכול להיות מוכן בכ-55 דקות . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 171 קלוריות . , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-8 סועדים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא עובד היטב כתוספת. מתכון זה מ-Taste of Home דורש אורז, תיבול לעוף, מלח וציר עוף. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון לא כל כך סביר של 28% . מתכונים דומים: אורז בר קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה , סלט אורז בר צבעוני , וירקות עם עשבי תיבול בקיש פטה עם קלתית אורז בר .
הוראות
1
במחבת גדולה, מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד לריכוך. בקערה גדולה, מערבבים את הביצה, המרק, ציר המרק, הפטרוזיליה, תבליני העוף, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
העבירו לתבנית אפייה משומנת בנפח 1.5 ליטר. כסו ואפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות. הסירו את המכסה; אפו 10-15 דקות נוספות או שמדחום יראה 71 מעלות צלזיוס.