קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

סלט אורז בר עם אדממה

סלט אורז בר עם אדממה
סלט אורז בר עם אדממה הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ולקטו- אובו. תמורת דולר אחד למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אפונה, חומוס, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. עם ציון סופגני של 48% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: סלט מלפפון אדממה ארמה , סלט אורז בר צבעוני וחומוס אדממה .

הוראות

1
מניחים את האורז הבר בסיר בינוני עם 4 כוסות מים ומלח כשר. מבשלים ללא מכסה עד שהוא רך, כ-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
סננו היטב, החזירו לסיר וכסו למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בזמן שהאורז מתבשל, מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את גרגירי התירס ומטגנים עד להשחמה, כ-5 עד 8 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
1
טורפים יחד בקערה בינונית את השום, בצלצלי השאלוט, החומץ, החרדל, מיץ הלימון, הדבש, המלח והפלפל. תוך כדי טריפה מתמדת, מוסיפים את השמן באיטיות עד לקבלת רוטב אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שלבו את האורז החם עם התירס, האדממה, האפונה הירוקה, החומוס והבצל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
2
יוצקים רבע כוס מהוויניגרט מעל ומערבבים היטב לפיזור אחיד. מניחים למשך 30 דקות, טועמים ותבלינים ומגישים בטמפרטורת החדר. ניתן לשמור את הוויניגרט הנותר במקרר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה