עוגות סרטנים עם רוטב ליים
עוגות סרטנים עם רוטב ליים הם מזנון מזדמן . מתאים ל-3 מנות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 962 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -86 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך קליפת ליים, מיץ ליים, בשר סרטנים גוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 70% , וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגות סרטנים צלויות , עוגות סרטנים קלאסיות של ניו אינגלנד , ועוגות סרטנים בנדיקט .
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הסרטן, הבצל, החרדל, תערובת הרוטב, 1 כוס פירורי קרקר, 1/2 כוס מיונז ו-1 כף מיץ ליים. מעצבים לשש קציצות; מצפים בפירורי הקרקר הנותרים.
במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים עוגות סרטנים במשך 3-4 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
לרוטב ליים, בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה, קליפת הליים ושארית המיונז ומיץ הליים עד לתערובת.