לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת ג'ינג'ר-רום בונדט. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 674 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם חלב, מלח שולחן, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבות מוקה במילוי קרם שוקולד-רום , עוגת גזר רום צימוקים עם ציפוי גבינת שמנת ועוגת בונדט לימון .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
רול-אפ פירות
3
מברישים ביסודיות תבנית בונדט של 12 כוסות בחמאה מומסת, מצפים בקמח ומוציאים את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי אפוי בגודל 9 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4
מפזרים אגוזים בתחתית התבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית עד לאיחוד אחיד; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
6
טורפים יחד חלב, ג'ינג'ר ווניל בקערה קטנה שניה עד לאיחוד אחיד.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
7
מערבבים חמאה וסוכר בקערת מיקסר עם חיבור למשוט ומקציפים במהירות בינונית עד שהתערובת מזכירה חול רטוב ובהירה, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי אפוי בגודל 9 אינץ'
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים ביצים אחת אחת עד להטמעה והתערובת חלקה. מגרדים את המיקסר ואת דפנות הקערה. מנמיכים את המיקסר לנמוך, מוסיפים 1/3 תערובת קמח ומקציפים רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
9
מקציפים פנימה 1/2 תערובת חלב ומקציפים רק עד להרטיבות. חוזרים על הפעולה עד להוספת כל החומרים, ומסיימים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מעבירים את הבלילה לתבנית בונדט מוכנה ומחליקים כך שהבלילה תהיה אחידה.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
11
אופים עד שהעוגה מתייצבת, מזהיבה, ובוחן עוגה שמוכנס באמצע יוצא נקי, כ-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רול-אפ פירות
12
מעבירים לרשת, מצננים 10 דקות, ואז הופכים על רשת, מוציאים מהתבנית ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לקבלת תערובת מעט סירופית, כ-5 דקות. מסננים ומניחים בצד להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
כשהעוגה בטמפרטורת החדר, השתמשו בשיפוד כדי לנעוץ חורים בחלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
מטפטפים את הסירופ לתוך החורים בעוגה, כף אחר כף, ומוודאים שהוא ייכנס לעוגה ולא יזרום למטה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל או אפרסק
16
מניחים לשבת לפחות 4 שעות כדי שהסירופ יוכל להיספג בעוגה.