עוגת קרם פטל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת קרם פטל. מתאים ל-14 מנות. תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 206 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לך סודה לשתייה, מים, תערובת פודינג וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 29% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , עוגת שקדים עם קרם לימון קרד מאייר וג'לי פטל , ועוגת קרפ קנולי פטל .
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את תערובת העוגה וסודה לשתייה.
מוסיפים את המים, החלבונים ורסק התפוחים; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים לשניים 9-in. תבניות אפייה עגולות מצופות בספריי בישול.
אופים ב-350 מעלות למשך 28-32 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים בקערה את החלב, תערובת הפודינג והוניל למשך 2 דקות; מניחים לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
מורחים בתערובת פודינג; מפזרים 3/4 כוס פטל. למעלה בשכבת העוגה הנותרת.
שלבו תוספת גלידה וסירופ תירס; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים מעל העוגה, מניחים לזיגוג לטפטף על הצדדים. מסדרים מעל את שאר פירות היער.