אם יש לכם מלח ופלפל, עלי קורנית, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו פפרדלה עם ראגו, פפרדלה עם ראגו חזיר, ו כבש ראגו + פפרדלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 3 כפות שמן זית. מתבלים את העז במלח ופלפל ומוסיפים אותה לתבשיל. מבשלים על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד השחיתו קלות משני הצדדים, על 15 דקות. כפית את השומן העודף בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3
מוסיפים את החלב, קורנית, עלה דפנה ומקל קינמון לתבשיל ומביאים לרתיחה. מכסים בנייר כסף ומכסה ומעבירים לתנור. Braise במשך כ 1 שעה 40 דקות, הפיכת הבשר מדי פעם וכפית את נוזל הבישול על זה מעת לעת. הבשר נעשה כאשר הוא רך מספיק כדי למשוך את העצם.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את הבשר מן התבשיל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה חסינת חום. צריך להיות בערך 1/2 כוס. זרוק את זרזי הקורנית, עלה דפנה ומקל קינמון. משוך את הבשר מהעצמות וחתוך אותו לחתיכות 1/2 אינץ'. שמור את העצמות הגדולות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את שארית 1 כף שמן זית לתבשיל יחד עם רסק העגבניות ומבשלים מעל חום מתון עד רוחש, על 2 דקות. מערבבים במיצי פאן שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את העגבניות ומניות העוף ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את הבשר והעצמות לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהרוטב הוא עבה מופחת לכ -3 1/2 כוסות, על 1 שעה; להשליך את העצמות. תקרר את המטלית לילה אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
למחרת, לחמם מחדש את הסמרטוט בתבשיל. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיף את פפרדלה ומבשלים עד אל דנטה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
10
מסננים ומוסיפים את הפסטה לסמרטוט; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
מגישים את הפסטה בקערות רדודות, עובר את הגבינה בצד.